Snelle levering        Binnen 2-5 werkdagen geleverd        Gratis verzending

Bestellingen boven de €50, gratis thuisbezorgd

Onze webshop is geoptimaliseerd voor alle apparaten

BraceYourself

BraceYourself is een onderneming met een passie voor sport, voor en door sporters. BraceYourself richt zich met name op de functionele kant van de sport en biedt daarnaast een assortiment aan dat de uitstraling heeft van een vooruitstrevende onderneming. Wij bieden dan ook alles wat een sporter nodig heeft om zijn of haar sport zo goed mogelijk te kunnen beoefenen. 

Neem snel een kijkje in de online shop van BraceYourself en sta versteld van het uitgebreide en diverse aanbod braces, bandages, compressiekleding, protectiekleding, recoverykleding, thermokleding en accessoires. Van hippe shorts en van compressie shirts tot de beste braces tegen pijn in nek, schouder, rug, elleboog, hand, knie, enkel en voet; wij hebben het in huis. Hieronder alvast onze Top 10 best verkochte producten:

BraceYourself is gevestigd te Boxtel en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 57522286. Het BTW-identificatienummer is NL852618293B01. Gelieve alle correspondentie aangaande een overeenkomst of deze voorwaarden te zenden aan BraceYourself, Burgakker 15, 5281 CH Boxtel, Nederland. BraceYourself streeft ernaar om de door haar ontvangen e-mails op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Top 10