Snelle levering        Binnen 2-5 werkdagen geleverd        Gratis verzending

Bestellingen boven de €50, gratis thuisbezorgd

Onze webshop is geoptimaliseerd voor alle apparaten

Retourrecht

Klanten van BraceYourself hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 7 werkdagen een artikel te ruilen of te retourneren (wettelijke bedenktijd). De consument draagt de kosten van terugzending.

De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele onbeschadigde verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gedragen zijn. Indien dit niet het geval is, kan de retour worden geweigerd of kunnen kosten ten hoogte van € 25,00 aan de klant worden berekend.

Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retouren worden geweigerd. Let op: niet elk artikel kan worden geruild. Ruilen van artikelen mag slechts 1 keer per order. Wordt er aan deze voorwaarde niet voldaan vervalt elk recht op ruilen van een artikel. Alle gemaakte kosten brengen wij de klant dan in rekening.Indien de klant niet een ander artikel wenst (of goedkoper), zal BraceYourself binnen 30 dagen na volledige afhandeling van de retourzending u het openstaande bedrag crediteren. Hieronder vallen ook de verzend- en administratiekosten.

De volgende artikelen kunnen niet worden geruild/geretourneerd: orders die op rekening worden uitgeleverd (partijen goederen), vraag altijd eerst een sample van bedrukte of geborduurde kleding. Artikelen die niet in originele staat en/of verpakking verkeren artikelen die gedragen/gebruikt zijn.

Als u zich niet aan deze voorwaarden houdt kunt u de artikelen niet ruilen/retourneren. Alle gemaakte administratieve kosten worden dan op de klant verhaald. Artikelen in de uitverkoop kunnen ook niet worden geretourneerd.